DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Rengøringsfolk kommu­nikerer med et klik

KORT NYT17. AUG 2015 12.12

SILKEBORG: Kommunikation er en udfordring, når over 200 rengøringsassistenter arbejder 300 forskellige steder. Men i Silkeborg Kommune bliver der nu kommunikeret på kryds og tværs med tablet'en på det sociale medie Yammer.

- Kommunikation har altid været en stor udfordring i vores afdeling. Alle har en mailadresse, men de er jo ikke ved en computer og åbner sjældent deres mail. Så hvis vi skulle være sikre på, at alle fik en vigtig besked, skulle vi enten ud at køre, sende et brev hjem som snailmail eller vente til, der var et møde. Det betød, at mange informationer gik tabt. Nu kan vi kommunikere med et klik på en app, og det fungerer, siger rengøringschef i Silkeborg Kommune, Joel Engblad.

Yammer er taget i brug i det første af tre rengøringsområder. Det er et socialt medie til intern kommunikation i organisationer og virksomheder, og via en app kan rengøringsassistenter og ledere kommunikere i et fælles rum og i personlige beskeder, akkurat som på Facebook. Medarbejderne har taget det nye redskab til sig. De deler viden og får svar på spørgsmål - om blandt andet overfyldte skraldespande og andre udfordringer.

pv