DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Region Nordjylland henter it-direktør i egne rækker

Klaus Larsen rykker fra drift- og supportchef over konstitueret it-chef til it-direktør
8. DEC 2016 9.34

NORDJYLLAND: Region Nordjylland har udnævnt konstitueret it-chef Klaus Larsen til ny it-direktør med ansvar for 14.000 brugere, en it-afdeling på 165 personer, og et budget på ca. 270 mio. kr. årligt. Hans hidtidige stilling i it-afdelingen har været som drift- og supportchef og det seneste halve år som konstitueret it-chef.

- Vi har søgt efter en CIO, som kan løfte både IT-afdelingen og digitaliseringen af særligt sundhedsområdet op til næste niveau. Vi har brug for en CIO anno 2017, der ikke kun kan levere sikker drift og understøtte de forretningsmæssige behov, men i høj grad også kan bidrage til at digitalisere, effektivisere og transformere sundhedsvæsenet, siger koncerndirektør Dorte Stigaard om den nye it-direktør.

Klaus Larsen blev af et enigt ansættelsesudvalg valgt blandt 38 ansøgere. Selv siger han om sit nye job:

- Jeg glæder mig til at stå i spidsen for en afdeling, der fremover skal være både IT- og digitaliseringsafdeling. Jeg tror på, at der er et stort potentiale i digitalisering, ikke mindst i strategisk anvendelse af data, og jeg glæder mig til at kaste mig over opgaverne sammen med dygtige kolleger både i regionen og på tværs af sektorer i sundhedsvæsnet.

mk