DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Region åbner alligevel notat om it-bestikkelse

Atea mangler fakturaer for 40.287.776 kr., som Region Sjælland har betalt, og har tilsyneladende udstedt regninger for 15.442.671 kr., som regionen ikke kender til

SJÆLLAND: Region Sjælland har valgt at offentliggøre det hidtil fortrolige notat i bestikkelsessagen, hvor 13 mennesker er sigtet, skriver Sjællandske. Offentliggørelsen sker på trods af, at regionen tidligere afviste aktindsigt. Ifølge Region Sjælland indgik notatet i politiets efterforskning.

Regionsrådsformand Jens Stenbæk (V) forklarer nu til Sjællandske, at regionen tog kontakt til politiet, da det fortrolige notat åbenbart var kendt på visse mediers redaktioner, at politiet beklagede det og fandt det potentielt skadeligt for efterforskningen. Men da skaden er sket, særligt da Weekendavisen rapporterede meget detaljeret fra notatet, kræver politiet ikke længere, at det er fortroligt, siger regionsrådsformanden.

Det nu offentliggjorte notat bekræfter bl.a., at der hos Atea mangler fakturaer for 40.287.776 kr., som regionen har betalt. Samtidig har Atea yderligere tilsyneladende udstedt regninger for 15.442.671 kr., som regionen ikke kender til.

ka