DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Regeringen opruster digitalt med ny hjemmeside

Regeringens nye hjemmeside skal gøre det lettere at deltage i politiske diskussioner om fremtiden for Danmark
24. AUG 2016 11.56

Regeringen gør nu sit digitale indtog med en hjemmeside regeringen.dk og Twitter-profilen @regeringDK, hvor det er muligt at finde oplysninger om den førte politik. Desuden lanceres et nyhedsbrev, hvor det også er muligt at følge med.

- Vi vil gerne blive bedre til at forklare, hvad vi gør som regering, og ikke mindst hvorfor vi gør det. Og vi vil gerne kommunikere i et sprog, der er til at forstå og med brug af video, grafik og billeder, skriver Lars Løkke Rasmussen som velkomst på hjemmesiden.

På hjemmesiden vil regeringen blandt andet sende direkte fra præsentationer af politiske udspil, som eksempelvis onsdagens præsentation af den fjerde kræftplan siden årtusindskiftet.

- Vi ved også, at det kan være svært at finde hoved og hale i debatten i tv, radio og aviser. Det går stærkt, og der er mange, som kæmper om opmærksomheden. Der har manglet et sted, hvor borgerne i fred og ro kan søge og finde frem til oplysninger om regeringens samlede politik, forklaret i en helhed med regeringens egne ord, skriver statsministeren.

Ritzau