DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Opdatering giver telefonproblemer med 112

Telefonproblemer gør det i weekenden vanskeligt at komme igennem til sygehuse, lægevagten og 112 i Region Syddanmark.
12. MAJ 2019 19.10

SYDDANMARK: Et driftproblem hos TDC giver i weekenden Region Syddanmarks borgere bøvl med at komme i kontakt med 112, lægevagten og regionens sygehuse. Det oplyser regionen.

Da borgere ikke har kunnet komme igennem til sygehusene brugte de i stedet 112, men det skaber overbelastning. Derfor opfordrer regionen til kun at ringe i alvorlige situationer og ellers møde op på skadestue eller ved lægevagten.

Søndag eftermiddag oplyser regionen, at der fortsat er omfattende problemer, og at TDC arbejder på højtryk med at løse det. Sammen med TDC vil regionen undersøge, hvad der gik galt, så lignende situationer ikke opstår igen.

- Det er livsvigtigt, at patienter kan komme igennem til os, hvis de har brug for hjælp. Derfor er vi meget afhængige af, at vores telefoner virker. Heldigvis tyder de første meldinger ikke på, at de ustabile telefoner har haft alvorlige konsekvenser for patienter, siger Region Syddanmarks koncerndirektør Kurt Espersen.

Regionen er erhvervskunde hos TDC, og ifølge selskabet opstod fejlen efter en opdatering natten til søndag. Det er kunder hos Yousee og Telmore, som er en del af TDC Group, der har kunnet opleve problemer.

ibs