DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Ny vidensbase om hjerneskade

KORT NYT17. AUG 2015 11.14

KØBENHAVN: Københavns Kommune har sammen med Center for Hjerneskade udviklet en ny digital vidensbase, der er et gratis tilbud og den første af sin slags i Danmark. I vidensbasen er der blandt andet 20 forskellige cases med personer, der er ramt af en hjerneskade, som kan bruges til refleksion.

Den nye vidensbase er et redskab for alle, der møder hjerneskaderamte i deres arbejde, som blandt andet sagsbehandlere og forsikringsselskaber - og også pårørende kan have gavn af den. Vidensbasen stiller også en række videoforedrag til rådighed, hvor du fx kan få mere viden om amnesi, apopleksi og afasi, eller hvordan centralnervesystemet fungerer.

Endelig byder den nye vidensbase på en søgefunktion med 300 ord om hjerneskaderehabilitering, som man kan søge i, hvis man fx vil have forklaret et begreb, der bliver brugt i en journal. Søger man endnu mere viden, er der i vidensbasen også links til andre sider med mere information.

Vidensbasen om hjerneskade er udviklet af Københavns Kommune og Center for Hjerneskade, der hører under Region Hovedstaden.