DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Ny it lader borgere følge sager fra sofaen

KORT NYT3. FEB 2017 10.05

SILKEBORG: Borgere i Silkeborg Kommune kan nu som de første i landet følge med i den kommunale sagsbehandling hjemmefra stuen. Den 1. februar lancerede kommunen nemlig 'Min Sag', der er en ny digital adgang, der giver borgerne fuld aktindsigt i deres egne sager allerede samme dag, som de er skrevet.

Håbet er, at den større gennemsigtighed dels vil give borgerne en bedre sagsbehandling, men også vil give en langt bedre mulighed for at følge med i deres egne sager og få indflydelse på de forhold, der har betydning for deres hverdag.

I første omgang vil borgerne kunne finde egne oplysninger om områderne ledighed, det almene socialområde, sygedagpenge og borgerservice, men med tiden vil der komme flere områder til. Kommunen oplyser, at anmodninger til at begynde med vil blive gennemgået manuelt, hvorfor man først vil kunne forvente at modtage de bestilte dokumenter næstkommende hverdag. På sigt vil dokumenterne dog blive sendt direkte til ens digitale postkasse ti timer efter, de er bestilt. 

mfa

Læs mere på Silkeborg Kommunes hjemmeside.