DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Ny app skal afhjælpe haltid-problemer

KORT NYT7. OKT 2019 8.11

KOLDING: En stor del af landets idrætshaller står tomme i eftermiddags- og aftentimerne, men flere haller i Kolding Kommune gør nu noget ved problemet. Ifølge en analyse fra 2017 står Koldings klassiske idrætshaller - de såkaldte 20x40 haller - ledige i 27 pct. af tiden. Bramdrupdam Sports- & Mødecenter, Pulzion, Arena Syd og Kolding Tennis Club benytter sig af den innovative app, Wannasport, der skal være med til at fylde hullet i de ledige haltider, skriver JydskeVestkysten.

Appen fungerer som en slags Airbnb, hvor ledige haltider bliver slået op på en interaktiv opslagstavle, så almindelige mennesker let kan booke sig ind i hallerne uden at være en del af en forening. Idrætsanlæggene lægger de ledige tider op på appen, som ikke i forvejen er reserveret til fast træning for diverse klubber med håndbold, fodbold, badminton og så videre.

- Folk vil i højere grad dyrke idræt, når det passer dem - ikke når der er træning - og WannaSport rammer hovedet på sømmet med denne her moderne løsning, siger Steffen Nikolajsen, der er centerleder i Bramdrupdam Sports- & Mødecenter, som var det første idrætsanlæg i kommunen til at samarbejde med Wannasport.

MG