DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Netcompany vinder omstridt udbud af Digital Post - igen

Digitaliseringsstyrelsen har valgt Netcompany til at løse fremtidens digitale post, men e-Boks har klaget endnu engang over forløbet.
4. OKT 2019 14.30

Netcompany har - igen - vundet det omstridte udbud af den offentlige postkasse Digital Post foran e-Boks. Sagen om udbuddet har været præget af kontroverser, da e-Boks tidligere i denne uge fik medhold i, at Digitaliseringsstyrelsen havde brudt ligebehandlingsprincippet og gennemsigtighedsprincippet i forbindelse med udbudet af drivelsen af Digital Post. 

Netcompany vandt sidste år udbuddet, men efter e-Boks' klage til Ankestyrelsen, besluttede Digitaliseringsstyrelsen at anullere udbuddet, da både e-Boks' og Netcompanys bud indeholdt mangler. 

Derfor blev opgaven på ny sat i udbud, hvor Netcompany igen har vundet opgaven. Adm. direktør hos e-Boks har dog endnu engang klaget til Ankestyrelsen. 

- Vi er 19 pct. billigere, og vi har en tårnhøj kvalitet. Set i sammenhæng er hele forløbet meget mystisk for os. Det er grunden til, at vi klager, siger han til Altinget.

Nu er det dog officielt, at Netcompany har vundet udbudet og dermed underskrevet kontrakten om fremtidens løsning for digital post.