DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Københavns Kommune har vetoet mobilmast i Odsherred

KORT NYT13. NOV 2017 10.51

ODSHERRED / KØBENHAVN: Københavns Kommune har som sådan ikke noget at skulle have sagt i Odsherred Kommune, men det har den alligevel i en sag om placering af en mobilmast i et sommerhusområde. Den udvalgte grund ejes nemlig af Københavns Kommune og herfra vender man tommelen nedad til at sætte en mobilmast op.

En aftale om placeringen var ellers næsten i hus, fortæller DR Sjælland, men en klage fra nabo-sommerhusejere - ikke til Odsherred Kommune, til men til Københavns Kommune - fik sidstnævnte til at slå bak. Begrundelsen lyder, at masten vil 'forringe ejendommens herlighedsværdi'.

Odsherred-borgmester Thomas Adelskov (S) er ærgerlig over blokeringen og skoser sin københavnske kollega og partifælle, overborgmester Frank Jensen (S) for at være usolidarisk i forhold til ønsket om bedre mobildækning. Telia, der skal stå for masten, venter at 'sagen nok skal blive løst', men advarer også om, at man 'ikke kan bruge uendelige ressourcer på master, der måske i sidste ende ikke bliver til noget'.

mk