DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

It-direktør fra Coop til Hovedstaden

René Munk-Nissen bliver chef i Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi
8. SEP 2016 15.53

HOVEDSTADEN: Det bliver den 53-årige René Munk-Nissen, der fra den 9. november sætter sig i direktørstolen i Region Hovedstadens CIMT. Dermed bliver han chef i Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi.

Han kommer fra en stilling som it-direktør i Coop Danmark og har en lang karriere bag sig i en række store virksomheder, såvel nationale og internationale, hvorfor han trækker på tung it-ledelseserfaring fra komplekse kulturelle og politiske organisationer.

Derudover har han også været ansvarlig for strategisk ledelse og forandringsledelse, it, leverandør- og kontraktforhold.

Nu får han ansvaret for at lede Center for IT, Medico og Telefoni i Region Hovedstaden, som med 900 ansatte er Danmarks største offentlige it-center indenfor sundhed.

Center for IT, Medico og Telefoni

• Har ca. 900 ansatte.

• Leverer en lang række tjenester til regionens ni hospitaler, tre tværgående virksomheder og syv centerstabe, i alt ca. 45.000 ansatte (svarende til ca. 39.400 fuldtidsansatte).

• Opgaverne indeholder mange forskellige typer af projekter; fra it-infrastrukturprojekter til organisatorisk implementering af sundhedsit-løsninger.

• Er et ud af syv koncerncentre, som har i alt ca. 1900 medarbejdere, der betjener Region Hovedstaden inden for administration, drift og udvikling.