DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Fibernet til alle i Ringkøbing-Skjern

KORT NYT24. NOV 2015 13.10

RINGKØBING-SKJERN: Inden for fem år får alle virksomheder, sommerhuse og borgere i Ringkøbing-Skjern Kommune mulighed for fibernet. Det står klart, efter at EnergiMidt og Ringkøbing-Skjern Kommune tirsdag middag underskrev en aftale, der giver mulighed for lynhurtigt internet til alle i kommunen. EnergiMidt Fiberbredbånd vil løfte opgaven i samarbejde med det lokale energiselskab RAH og Fiber Backbone, der er ejet af fem vestjyske energiselskaber

- Med aftalen i dag står vi med frugten af mere end fire års målrettet arbejde. Det er samtidig en aftale, som et samlet byråd står bag. Digitaliseringens betydning for vores samfund og for væksten bliver kun mere og mere tydelig dag for dag. Samtidig er der store områder af vores kommune og af resten af Danmark, hvor højhastighedsinternet ganske enkelt ikke er en mulighed. Vi er derfor meget tilfredse med, at aftalen med EnergiMidt Fiberbredbånd åbner mulighed for, at kommunens borgere også kan få adgang til fiberbredbånd på fornuftige vilkår, siger borgmester Iver Enevoldsen (V).

EnergiMidt Fiberbredbånd vil i samarbejde med RAH og Fiber Backbone etablere et fælles selskab specielt til formålet. Det nye selskab har fået navnet RAH Fiberbredbånd A/S, men det vil møde kunderne med navnet RAH EnergiMidt og have hjemsted i Ringkøbing.

dc