DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

En anden centerdirektør i stedet for ny centerdirektør

Ansøger sprang fra job i Region Hovedstaden efter at have fået det. I stedet er vicedirektør Torben Dalgaard placeret i stillingen
11. OKT 2016 9.52

HOVEDSTADEN: Region Hovedstaden har i al hast måtte sadle om med besættelsen af stillingen som direktør for Center for It, Medico og Telefoni (CIMT). Rene Munk-Nissen fra Coop havde fået jobbet, men har 'efter personlige overvejelser' 'valgt ikke at tiltræde', oplyser regionen, som i stedet har placeret den hidtidige vicedirektør Torben Dalgaard i stillingen med virkning fra i dag.

Torben Dalgaard er 45 år, har været ansat i Region Hovedstaden siden 2010 og har været en del af direktionen i CIMT siden 2012. Tidligere har han blandt andet været it- og medicochef på Hvidovre Hospital, og har også en fortid som afdelingsleder i Danske Bank, som konsulent og som leverandøransvarlig indenfor it-projekter.

Om den usædvanlige situation med en ansøger der springer fra efter at have fået jobbet siger koncerndirektør i Region Hovedstaden Jens Gordon Clausen, at ansættelsesudvalget oprindelig havde peget på to lige velkvalificerede kandidater med forskellige profiler, hvor Rene Munk-Nissen var den ene og Torben Dalgaard den anden. Udnævelsen af ham sker derfor 'med stor glæde og tryghed', siger Jens Gordon Clausen.

Selv konstaterer Torben Dalgaard at han været en del af CIMT fra begyndelsen og at han er 'meget bevidst om, at CIMT er med til at skabe rygraden i sundhedsvæsenet'.

mk